Priser/Medlemskab

Priser:

Kontingentet opkræves månedsvis via korttræk. Alle medlemskaber ud over efterskole er fortløbende og løber indtil de opsiges.

Indmeldelsesgebyr kr. 100. Kun første gang.

3 mdr. binding kr. 199

6 mdr. binding kr. 159

65+ (3 mdr. binding) kr. 149

Body Spin (3 mdr. binding) kr. 75 Læs mere her BODYSPIN

Unge u/18 (3 mdr. binding) kr. 125

Efterskole (3 mdr. binding) kr. 75

 

Alder
Du skal være fyldt 15 år for at blive medlem i Højby Fitness, og det kan ikke fraviges da vi er medlem af DGI og skal følge deres regler.

Kontingent typer
Alle kontingenttyper giver dig adgang til at dyrke både fitness, spinning og Body Spin. Dette gælder dog ikke ved valg af kun Body Spin kontingent. Man kan vælge 3 mdr. bindingsperiode, 6 mdr. bindingsperiode, bodyspin, 65+ eller Unge u/18.
Husk ved Unge u/18 at der skal en forælder med ved indmeldelse.

Efterskolekontingent:
Går du på efterskole kan du tegne et kontingent, som giver adgang til at træne i weekender og skoleferier. Kontingentet stopper hvert år 01.07. Skal du fortsætte året efter på efterskole igen, kan du give besked om dette senest 01.06 og herefter også træne i hele sommerferien. 

HSG bestyrelsesmedlemmer / trænere / holdledere:
Er du bestyrelsesmedlem, træner eller holdleder i en afdeling under HSG, kan du opnå rabat. Kravet er at du i din HSG-afdeling, er opført i databasen for afdelingen. Ved henvendelse til en instruktør i Højby Fitness, kan du dermed få ændret dit medlemskab. Det sker ikke automatisk. 

Højby skole:
Er du ansat på Højby Skole har vi en speciel pris til dig. Ved henvendelse til en instruktør i Højby Fitness, kan du få tegnet eller ændret dit medlemskab. Det sker ikke automatisk. 

 

Udmeldelse
Fristen for udmeldelse er løbende måned + 30 dage og kan tidligst stoppe med udgangen af den måned hvori bindingsperioden udløber

Skal du udmeldes af Højby Fitness