Holdoversigt

Spinning:
Mandag kl. 17:15-18:15
Onsdag kl. 17:15-18:15
Torsdag kl. 17:15-18:15
Lørdag kl. 09:30-10:30
Vil du vide mere om Spinning

Body Spin 
Spin & Styrke træning
Tirsdag kl. 18:30 – 19:55
Kun Styrketræning, Multihallen
Tirsdag kl. 19:10 – 19:55
Vil du vide mere om Body Spin

Afmelding til hold:
Afmelding til hold skal ske senest 4 timer før holdstart på hverdagshold og kl. 21.00 dagen før på weekendhold.
Står du på venteliste, er du selv ansvarlig for at holde øje med, om du er kommet på hold. Du kan blive sat op i systemet til at modtage sms.

Spinning
Højby Fitness tilbyder spinning på flere hold i løbet af ugen. Spinning er hårdt arbejde – ingen tvivl om det. Men det en sjov og inspirerende motionsform, som forbedrer din udholdenhed, kondition og øger din forbrænding.
Spinning er en af de bedste træningsformen og det er skånsomt for både knæ, ankler og ryg, og stiller ingen krav til koordinationsevne – derfor kan alle være med.

Online Booking

Body Spin

Body Spin er for dig som ønsker at træne kondition og funktionel træning. Body Spin består at 2 dele, spinning og funktionel træning, hvor den funktionelle træning er øvelser der udføres langsomt og kontrolleret uden eller med vægt. Øvelserne foregår stående, siddende og liggende. Vores uddannede instruktører vil guide dig igennem alle øvelserne og hjælpe dig med at rette din teknik undervejs.
Formålet med Body Spin er at skabe bedre kondition, kropsbevidsthed, bedre holdning og gøre kroppen stærkere og mere udholdende.
Er du ikke til spinning, er du velkommen til kun at deltage i styrkedelen, du skal dog selv sørge for at være varmet op inden holdstart.

Online Booking